bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Duna-Mix Kft.
Székhely: 2600 Vác,
Barabás Miklós u. 1.
Adószám: 10897232-2-51
Cégjegyzékszám: 13-09-067928

Elhelyezkedés

FÖLDRAJZI FEKVÉS

Vác városa Budapesttől 30 km-re északra helyezkedik el, a Cserhát, a Börzsöny és a Pesti-síkság találkozásánál, a Duna bal partján - a Szentendrei-szigettel szemben.

A város központjától - észak felé haladva - nem messze, a Kőkapu szomszédságában található a Váci Fegyház és Börtön, mellyel egy épülettömbben működik a Duna-Mix Kft.


MEGKÖZELÍTÉS

Vác központjából észak fel haladva a Dr. Csányi László körútról a rév irányába kell lekanyarodni.

Személybejárat a Köztársaság útról a komp felé tartó Barabás Miklós utcában.

Személyautóval parkolni a Duna-parti fasor és az épülettömb közötti parkolóban lehet. A parkolás a Vác városi önkormányzat engedélyével szabályos, vendégeink belépés előtt a személykapunál - kérésre - ennek megfelelő vendég-parkolókártyát kapnak. Kérjük, igényüket jelezzék bejelentkezéskor!
 


Nagyobb térképre váltás


Tehergépjárművel a Duna-Mix Kft. megközelíthető a Váci Fegyház és Börtön (Vác, Köztársaság út 62-64.) teherkapuján keresztül (4,2 méter járműmagasságig). A behajtáshoz előzetes egyeztetés, engedélyeztetés szükséges.


Nagyobb térképre váltás

A teher- és a személybejáratnál bejelentkezés, szigorú biztonsági ellenőrzés utáni beléptetés történik. A területre mobiltelefon, képalkotóeszköz, fegyver nem hozható be.