bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Duna-Mix Kft.
Székhely: 2600 Vác,
Barabás Miklós u. 1.
Adószám: 10897232-2-51
Cégjegyzékszám: 13-09-067928

Címlapi hírek

ÁLLÁSAJÁNLATAINK! >>>

 


130 éves zárkaajtók cseréje kezdődött Szegeden

Matuzsálemkorú, fából készült zárkaajtók cseréje kezdődött a szegedi Csillag börtönben. Az acél zárkaajtók készítésében fogvatartottak is közreműködnek, hiszen a robosztus biztonsági ajtókat a Duna-Mix Kft. szállítja. 


Fotó: Bozó Bea

Az utóbbi években ebből a zárkaajtótípusból építettek be a Csillag HSR-kölretére is, illetve Tiszalökre, Kecskemétre, Pécsre, legutóbb pedig Szekszárdra és a Gyorskocsi utcába is.

Teljes cikk megtekintése a bv.gov.hu/ oldalon


 

2015: Kiváló

 

 

„Dicsérni jöttem, nem dorgálni!”

Kiválóra értékelte a Váci Fegyház és Börtön és a Duna-Mix Kft. 2015-ös munkáját Lajtár József bv. vezérőrnagy, bv. főtanácsos, az országos parancsnok gazdasági és informatikai helyettese. 

Az év különleges feladatai kapcsán a határzárral kapcsolatos áldozatos munkát és a Duna-Mix fontos szerepét emelte ki a kerítésépítésben.

Teljes cikk megtekintése a bv.gov.hu/ oldalon


Functioner irodaszerek

Functioner  márkanéven találkozhatnak kínálatunkban karton iratgyűjtő és gyorsfűző dossziékkal, keménytáblás irattartó papucsokkal, szalagos irományfedelekkel és hamarosan webboltunkban is elérhetők lesznek az emelőkaros iratrendezők, gyűrűskönyvek és a tokos iratrendezők is.

            

 

 

 

Aktualitás

Átadták az új mosodát

Ünnepélyes keretek között október 25-én adták át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet III. objektumában kialakított új higiénikus mosodát.

Bővebben

5 éves a központi ellátás

A központi ellátás ötödik évfordulója alkalmából konferenciát és kiállítást rendezett a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Bővebben

Ügyvezetői értekezlet Állampusztán

A május 11-én tartott értekezleten elsőként a gazdasági társaságok ügyvezető igazgatói számoltak be az első negyedév eredményeiről, tendenciákról. 

Bővebben