bvop Közadatkereső aqap2120    iso9001

Duna-Mix Kft.
Székhely: 2600 Vác,
Barabás Miklós u. 1.
Adószám: 10897232-2-51
Cégjegyzékszám: 13-09-067928

Környezettudatosság

A Duna-Mix Kft. által feltétlenül követett elv, hogy a cég működése során legyünk fokozott figyelemmel a természeti és épített környezet megóvására, lehetőség szerinti fejlesztésére. 

A tágabb környezet és a cég maga - belső szabályozásaiban, szellemeiségében -  is elvárja a közreműködő személyektől a környezettudatos hozzáállást és a szükséges cselekedeteket, de viszontirányban is megfogalmazódik a szándék: sok ember egyéni, személyes elkötelezettsége és a közös erőfeszítések összessége a bizonyíték, hogy ezt a szemléletet vallja a cég egy egészként.

Mindennek érdekében az ipari termelés során keletkező szennyvíz- és levegő-, illetve hulladékkibocsátás szakszerű és korszerű kezelése nemcsak a jogalkotók által, de saját magunk által is elvárás irányunkba, s ezeknek mindig igyekszünk megfelelni:
Elfogadott és természetes számunkra
az ipari fém- és papírhulladék valamint az irodai hulladék szelektív gyűjtése, haszonanyagként átadása szakszolgáltatónak, a galvánüzemi levegőszűrő berendezés és vízkezelő rendszer folyamatos üzemeltetése, a galvániszap és a vegyszerrel szennyezett géprongyok, eszközök, edények szakszerű tárolása, majd ártalmatlanítás céljából átadása szakszolgáltatónak; ugyanilyen a részvétel az épített környezet fenntartásában (resztoratív munkavégzés támogatása - pl. közterület-rendezés, sportlétesítmények karbantartása -, árvízi védekezés feladataihoz hozzájárulás).

Cégünk középtávú céljai között szerepelteti az energia-megtakarítási célú épület-felújítások finanszírozási forrásainak megteremtését és világítás-korszerűsítés, hőszigetelés (nyílászárócsere) területén beruházásokat tervez és valósít meg. Megújuló energiaforrások gazdaságos bevezetését (elsősorban használati melegvíz napenergiával történő részbeni előálljtása) ugyancsak igényeink között sorolhatjuk fel.

A Duna-Mix a Vác Város Környezetvédelmi Charta aláírója.