Minőségpolitika

A Duna-Mix Kft. minőségügyi célja, hogy ügyfeleit mind szolgáltatásaival, mind gyártott termékeivel kiváló színvonalon szolgálja ki, folyamatosan elnyerje a vevői kör elégedettségét, tevékenysége során a vevőközpontú alapelvet érvényesítve.

Rendszerfolyamataink kialakítását, valamint a végrehajtási feladatok folyamatait az ISO 9001:2015 szabvány alapján tanúsíttatott minőségirányítási rendszer üzemeltetésével végezzük. Működésünk minden szervezeti egységnél, így az ügyfélkapcsolatok területén, a felhasználandó anyagok, gépek és technológiák, valamint a szállítópartnerek kiválasztásában, a beszerzésben, a gyártás során és a minőség-ellenőrzés, a logisztika tekintetében e követelmény-leírások elveit és előírásait érvényesítjük.

Az ISO 9001 sorozatok szerinti rendszerkialakítást és a minősítést legelőször a nyomdaüzemünk és támogató egységei kapta meg 2002-ben.

2019-ben szervezetünknél széleskörűen kiterjesztettük a minőségirányítási rendszerünket hat féle termékgyártás, valamint a szolgáltatásaink alkalmazási területeire. Jelenlegi minőségirányítási rendszerünket 2019. III. negyedévben alakítottuk ki szervezetünknél, majd az EMT Zrt. által 2020. április 4-én sikeresen tanúsíttattuk.

Tanúsító szervezet: EMT Zrt. (NQA Hungary)

Tanúsított tevékenységi területek:
ISO 9001:2015 – Nyomdaipari tevékenység és irodaszergyártás, épület asztalosipari termékgyártás, fém épületelem és egyéb fémtechnológiai termékek gyártása, ágybetét gyártása, egyéb ruházati kiegészítők, hímzett termékek varrása és készre gyártása.

Minőségügyi vezető: Urbán Csaba bv. c. alezredes

ISO-9001 tanúsítvány logó

A weboldal sütiket használ a honlap működtetése, használatának megkönnyítése érdekében. Bővebb információt a Sütikezelési Tájékoztatóban talál.
Tudj meg többet!